Saatavilla olevia web-palveluita

Vaikka nettisivujen rakentaminen onkin nykyään helppoa eikä vaadi korkean tason koodaustietämystä, ei se kuitenkaan ole kaikille sopiva vaihtoehto. Jos epäilet teknistä osaamistasi, tai aikasi yrittäjänä ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen, voi olla hyvä idea ulkoistaa palvelut jollekin ulkoiselle tekijälle, joka tietää mitä tekee ja saa varmasti aikaan sinua miellyttävää jälkeä. Esimerkiksi monet Suomalaiset viihdesivustot ulkoistavat vastaavat tehtävät ammattilaisille mahdollisimman selkeän, ammattimaisen ja siistin jäljen aikaansaamiseksi. Se säästää yrittäjältä ylimääräistä päänvaivaa ja auttaa keskittymään tärkeimpään: oman yrityksen pyörittämiseen.

Yrittäjän on aina muistettava, että nettisivujen merkitys yrityksen brändäämisessä ja menestymisessä on todella suuri. Hyvälaatuiset ja ammattimaisesti toteutetut nettisivut saavat aikaan luottamuksen tunteen asiakkaissa, kun taas kehnot ja esimerkiksi epäammattimaisella kielellä rakennetut sivut saavat asiakkaan herkästi kääntymään kilpailevan yrityksen puoleen. Juuri tästä syystä nettisivujen merkitystä yritykselle ei saa koskaan aliarvioida ja juuri siksi yrityksen nettisivuihin panostaminen kannattaa.

Vaikka sivujen rakenteeseen panostettava rahasumma saattaa kertamaksuna tuntua suurelta, on se kuitenkin pieni kulu verrattuna siihen, kuinka moninkertaisesti se tulee maksamaan itsensä takaisin tulevaisuudessa. Mitä kaikkea web-palveluita yrityksen nettisivuille sitten tarvitsee ostaa? Alla lyhyt listaus mahdollisista palveluista, sekä lyhyet esittelytekstit kuhunkin.

Web-palvelut yritykselle

  • Nettisivun rakentaminen web designerilta

Tärkein palvelu nettisivun rakentamisessa on, luonnollisesti, itse nettisivut. Valitse sellainen nettisivun tekijä, jonka edellisistä nettisivuista ja tyylistä pidät. Tällä tavalla takaat, että saat juuri sitä mitä itse haluat.

  • Laadukkaat valokuvat valokuvaajalta

Kuvapankkien kuvien käyttö yrityssivuilla ei ole hyvä idea. Palkkaa siis valokuvaaja esimerkiksi henkilöstökuviin ja tuote- tai palvelukuvauksiin. Näin saat sivuillesi ammattimaista materiaalia sekä siistin ja uniikin ulkoasun.

  • Hakukoneoptimoidut tekstit sisällöntuottajalta

Jos aika ja luovuus eivät riitä, teetätä nettisivujesi sisältö ammattilaisella kirjoittajalla. Bonuksena hän osaa luoda tekstin, joka saa myyntisi ja sivuliikenteesi kasvuun alta aikayksikön.

  • Logo graafiselta suunnittelijalta

Yrityksen brändi on tärkeä osa menestymistä. Yksi olennaisimmista osista on tietenkin ikioma logo. Jos tämä vielä puuttuu, niin teetätä se ammattilaisella.

  • Domain host-palvelusta

Mikään ei anna epäsiistimpää vaikutelmaa kuin sottainen tai outo domain – hanki siis ytimekäs ja siisti domain parhaan mahdollisen vaikutelman antamiseksi.